Kuren op maat

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

We werken met kleine groepen (max. 10 deelnemers) om iedereen individueel zo goed mogelijk  te kunnen begeleiden.

Er wordt  in het voorjaar gereinigd met (versgeperste) biologische groente-en vruchtensappen, bronwater en kruidenthee. In de najaarskuren worden ook verse vruchten gebruikt omdat dit de oogsttijd is en we zodoende meegaan in het ritme der natuur. 
Tijdens een individueel consult wordt bekeken of dit haalbaar is of eventueel aangevuld moet worden met lichtverteerbaar voedsel. 
We bieden verder een programma met diverse activiteiten die het reinigingsproces ondersteunen, zoals individuele consulten, massages, leverpakkingen, zwembad- en saunabezoek, ontspannende en dynamische oefeningen, wandelen en andere groepsactiviteiten waaraan vrijwillig deelgenomen kan worden. 
Er zal ook informatie worden gegeven over het reinigingsproces en gezonde voedingsgewoonten volgens de natuurgeneeskunde.

Voorafgaand aan de kuur zal aan iedere deelnemer informatie verstrekt worden over de voorbereiding van de kuur en er zal aandacht besteed worden aan het opbouwen van de voeding na afloop. Dit is erg belangrijk voor een optimaal rendement. Het is raadzaam rekening te houden met een voorbereidingstijd van twee weken, waarin U heel geleidelijk uw eetpatroon aanpast zodat de overgang niet abrupt verloopt. In feite begint het lichaam al met de aanvang van het schoonmaakproces gedurende deze periode.

terug

Copyright © Kuren op maat. All rights reserved.